Претражи овај блог

уторак, 21. мај 2013.

Иван Митић



Дошли смо и до трећег одељења.
Овде ћемо се упознати са правим уметницима.
Иван Митић је уписао Гимназију, јер воли друштвене науке, као и језике. Знао је да Гимназија може да му пружи неопходно знање у тим областима.
Од првог разреда Иван је члан историјске секције коју је основао професор Мирослав Костић.
Били су врло вредни у протеклих пар година и организовали су мноштво хуманитарних акиција, за децу са сметњом у развоју, доста књижевних вечери, и увек је сав приход ишао у хуманитарне сврхе.
Поред тога Иван је сарађивао са професорком Биљаном Мичић и професором Владимиром Мичићем, неколико пута је био водитељ светосавских академија, био је на рецитататорским такмичењима.
Такође се опробао као глумац. И то му је ишло од руке. Члан је драмске секције и глумио је у представи „Смена Богова“, са којом се наша школа представила на Гимназијади у Крагујевцу.
Био је водитељ програма, сећања на жртве погинуле у путничком возу на Грделичком мосту 1999. године приликом НАТО бомбардовања.
Присуствовао обележавања Стогодишњици кумановске битке, прошле године у Македонији.
Иван воли сцену.
Поред глуме бави се и плесом. Тренер је хип-хопа. Врло је успешан у томе. Имао је доста наступа и такмичења. Сада своју вештину преноси и на млађе плесаче. Воли певање и глуму. Поред тога, велики је љубитељ шпанске културе. То га је нагнало да сам учи шпански језик, слуша њихове песме и учи о њиховој култури. Поред шпанског који сам учи зна и француски језик.
Комуникативан је и врло дружељубив. Слободно време, проводи са људима које воли, ужива у музици. Активан је и на друштвеним мрежама.
Вредно се припрема за пријемни испит на Правном факултету у Нишу. Планира и тамо да настави са својим хобијима, првенствено плесом, јер је то његова прва љубав.
Нашим читаоцима поручује: „Верујте у себе, увек имајте зацртан циљ и тежите на његовом остварењу, макар морали да уједате!“

2 коментара: