Претражи овај блог

уторак, 21. мај 2013.

Ана Цонић



Ана је уписала Гимназију,  јер ова школа пружа добру основу за факултет!
Природне науке јој иду од руке и зато је на природно-математичком смеру. У току свог школовања ангажовала се у различитим пољима.
У првом разреду била је у Петници  и изучавала биохемију.
Поред науке Ана се бави и музиком. У другом разреду се прикључила хору
Viva Voce. Девојке су наступале у Лесковцу и постале врло популарне, као и у Новом Пазару. Она је такође путовала у Праг у трећем разреду заједно са осталим чланицама хора. Важно је поменути хуманитарни наступ хора Viva Voce, који је имао за циљ прикупљање новца за дечака, Милутина Милића.
Ана се од основне школе бави музиком. Похађала је нижу музичку школу и активно свира клавир. Била је неодлучна да ли да настави са музичком школом или да упише Гимназију. На крају се одлучила за Гимназију, али није изоставила музику.
Поред ових ваннаставних активности Ана је и одличан ђак. У средњој је одлучила да упише медицину и вредно је учила биологију и хемију. У овом периоду се припрема за пријемни испит који ће полагати на Медицинском факултету у Београду.
Ана има један занимљив хоби: похађа секцију словеначког језика.
У слободно време воли да се опусти уз класичну музику или чита неку књигу. Свакако, проводи и време са пријатељима, излази, дружи се и ужива у последњим средњошколским данима.
Читаоцима насмејана поручује: „Пре свега је темељан рад јако битан, континуитет у ради као и много енергије; са тиме је сваком успех загарантован.“

1 коментар: