Претражи овај блог

уторак, 21. мај 2013.

Душан Богићевић



Полако се приближавамо крају. Из седмог одељења ћемо се мало боље упознати са Душаном Богићевићем.
Душан је уписао Гимназију, јер у време уписа није био сигуран који факултет уписати, а Гимназија пружа добро знање из свих области. Знао је да ће са Гимназијом после уписати лако шта год буде желео.
Од првог разреда је члан Ђачког Парламента. Тада је учествовао у различитим акцијама попут прављења пакетића за децу без родитеља.
Након тога је полагао и положио испите за A-SMYLE програм размене и завршио други разред у Сједињеним Државама. Година коју је провео у Америци донела му је много тога. Пуно је научио, што му је касније користило. Доста је путовао. Ишао је на различите радионице, вреди поменути Global Youth Forum у Атланти где је био члан Internation Student Panel-a. Ту част има само седам ученика из читавог света. Ишао је и на радионицу у Вашингтону где је упознао сенаторе, и био је почасни гост Сената у Канзасу где је имао прилике да разговара са сенаторима.
Када се вратио, присуствовао је разним семинарима на тему писања пројекта. Трећи разред је уписао у Гимназији и наставио са редом. У то време био је потпредседник Ђачког Парламента и радио је на реализацији великог броја пројекта од којих је најважнији организација Сајма наука који је био врло успешан.
Сада је председник Парламента. Са тимом Гимназијалаца успео је да се избори да не дође до промена смена са Економском школом, већ да се потажи одговарајуће решење за обе школе.
Поново је написао пројекат за трећи Сајам наука, који би требало да буде још бољи и већи од претходних.
Има још неке планове за пројекте док је још на дужности председника. Треба напоменути реновирање библиотеке, изложба фотографија у сарадњи са фотографском секцијом, као и цртање тематских графита на школи.
У слободно време чита, свира гитару и шета куцу.
Такође се припрема за пријемни испит.
Планира да упише медицину.
Порука за читаоце: „Goodbye and thanks for all the fish.“

Нема коментара:

Постави коментар